JOP voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever heeft u heeft iemand nodig om een specifieke opdracht te doen, of u heeft iemand nodig die tijdelijk bijspringt bij drukte of uitval van vaste medewerkers. JOP kan u hiervoor de juiste persoon leveren. Wij werken, als zelfstandigen, voornamelijk samen met zelfstandigen (zp’ers).

Ons uitgebreide netwerk bestaat uit veel ondernemende professionals die graag een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid. Gedreven mensen die voor reguliere opdrachten kunnen worden ingezet, maar ook vraagstukken en uitdagingen voor de toekomst aankunnen.

Door jarenlange samenwerking met verschillende gemeenten zijn wij goed op de hoogte van alle veranderingen waar de overheid mee te maken heeft. De toekomst is voor velen onzeker en biedt op dit moment weinig duidelijkheid, toch zijn er veel mensen die met een nieuwsgierige blik en gedreven houding de toekomst onderzoeken.
De interim kandidaten en de mensen in ons netwerk zijn nauw betrokken bij die veranderingen en dragen graag hun steentje bij door hun kennis en ervaring op een effectieve manier in te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.